Rólunk

A Rauché Medical csoport egészségügyi termékek marketingjével, promóciójával, forgalmazásával és beszállításával foglalkozik Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Horvátországban, Koszovóban, Magyarországon, Montenegróban, Észak-Macedóniában és Szerbiában.

A Rauché Medical egy olyan vállalat, amelynek fő tevékenysége a gyógyszerészeti és orvosi termékek bejegyzése és promóciója, összpontosítva az érzéstelenítésre, intenzív kezelésre és onkológiára.

A Rauché Medical piac vezető beszállítójává vált az érzéstelenítés, a kritikus és intenzív kezelés területén, széles termékportfólióval rendelkezik a légútak kezelésére, a beteg megfigyelésére, az érrendszeri hozzáférésre, a fájdalomcsillapításra, az infúziókhoz, biztonsági eszközökhöz, vízelvezető rendszerekhez és a hőmérséklet szabályozására.

A Rauché Medical a sebészetet, az ortopédiát és az intervenciós radiológiát azonosította meg jövőbeli növekedési területeiként és ezek a területek váltak a jövőbeli tevékenységeink kiemelt fókuszává.

Regionális kapcsolattartási adatok

Hungary

Rauché Medical Kft.
Tax reg no. 27716887-2-43
Lágymányosi utca 12. gszt. 2, Budapest
E-mail

Lépjünk kapcsolatba

Kérjük küldje el nekünk kérdését, és mi gondoskodunk arról, hogy a legmegfelelőbb személy a lehető leghamarabb visszakeressen.