Mivel mi egy olyan vállalkozás vagyunk, amely az ügyfelek igényeire összpontosít, aktívan részt veszünk, szervezünk és csatlakozunk az érdeklődési körünkhöz kapcsolódó helyi és regionális kongresszusok támogatásában. Annak érdekében, hogy a klinikai oktatást a legmagasabb színvonalra hozzuk, az ilyen rendezvényekre, szükség szerint, nemzetközileg is elismert előadókat hívunk meg, klinikai és értékesítési szakértőket egyaránt, valamint egy információs tájékoztatót adunk ki az új eljárások és termékek bevezetéséröl, valamint az fertőzés kontroll területéről.

A Rauché Medical folyamatos oktatást biztosít, ezért hozzáértő szakembereinkből álló csapatunk szorosan együttműködik orvosi, ápolói és egyéb szervezetekkel és egyénekkel a szakmai fejlődés javítása és a folyamatos oktatási igények kielégítése érdekében.

A Rauché Medical speciális kórházi oktatási programokat nyujt és valósít meg, az új és haladó technológiák terén. Nem csak az új termékek megfelelő felhasználását szeretnénk biztosítani, hanem szeretnénk segíteni a kórházi dolgozóknak az új eljárások bevezetésében és az új technológiák kezeléséhez szükséges tevékenységekben.

Regionális kapcsolattartási adatok

Hungary

Rauché Medical Kft.
Tax reg no. 27716887-2-43
Lágymányosi utca 12. gszt. 2, Budapest
E-mail

Lépjünk kapcsolatba

Kérjük küldje el nekünk kérdését, és mi gondoskodunk arról, hogy a legmegfelelőbb személy a lehető leghamarabb visszakeressen.